16. november 2010

Iagttagelse fra Bogforum

Så var det tid for Bogforum i Forum. Traditionen tro deltog jeg, og jeg hørte da mange interessante interviews, de må nok siges at ligge uden for denne blogs emne. Traditionen tro havde Egmont også en stand. Det gjaldt også andre tegneserieforlag og ditto butikker.
Det bemærkelsesværdige var, at Disneyprodukter - såvel blade som bøger - glimrede ved deres fravær på Egmonts stand. Har de helt opgivet offensiven for Anders And-bladet? Er populariteten dalet så meget, at det ikke nytter noget mere. Der var heller ikke de sædvanlige arrangementer for  at lokke børn til, som Jumbobogs-opstabling og at lære at tegne de kendte figurer. Tankevækkende, det er ikke længere Egmonts salgssucces og store flagskib. Her kunne man nok se, at der var nye tider.
Sandt at sige tror jeg også, at gennemsnitsalderen for læserne bliver højere. Vi er nogle mere eller mindre gamle nisser, der stadig læser de skønne tegneserier, som berigede vores barndom, men måske har mangaen helt overtaget den nye generation. Hvem ved?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smid da gerne en kommentar, hvis du har spørgsmål - ja, endda tilføjelser er velkomne.