Ugens anbefaling

Hver uge på denne blog kommer jeg med en anbefaling af en historie, som jeg finder særlig god og selv om jeg elsker alle Barks' dejlige klassikere og de helt sikkert vil komme med ind imellem, så vil jeg også prøve at anbefale andet end det.
På denne side kommer links anbefalingerne efterhånden som de publiceres. Der er ikke så mange endnu  men det kommer.
Mickey og Fedtmule flytter for Minnie.
Kort julehistorie af Paul Murry, hvor Minnie bliver sat på gaden af selveste Sorteper og da Mickey og Fedtmule hjælper hende med at flytte bliver det et værre postyr, der vækker Sortepers skadefryd, men til sidst kommer til at gå ud over ham selv.
En jammerlig jul
Klassiker af Carl Barks fra 1949, hvor Anders And lokker Onkel Joakim til at give julemiddag med gåsesteg ved at forklæde sig som oliekonge.
Fra Fedsyl til Flottenhejmer
Anders And hypnotiserer Joakim von And med et hypnoseapparat til at give en masse flotte gaver, men han ved ikke, at billedet af ham selv i apparatet er udskiftet med et billede af en hund.
Et gratis juletræ
Chip og Chap hjælper Gårdmand Bjørns høns til at få et juletræ.
En rolig nytårsaften
Lille Ulv og grisene har vedtaget, at der ikke må skydes nytårsskyts af, til Store Stygge Ulvs ærgrelse, men han formår at udnytte det.
Kæhøje Kryster - Klssisk Carl Barks-historie
Anders And har pralet med at han vil hoppe i Isbjønesøen nytårsdag og væddet med Fætter Højben om det. Nu svier det, for nytårsdag er temperaturen - 25. Fætter Højbens debuthistorie.
Bage bage kage
Anders And med nevøer og Andersine med niecer kappes om at bage en kage til en bagkonkurrence.
Måske er jeg trist...
Georg Gearløs forsøger at fange en fugl for at prøve sin tankelæsermaskine på den.
En besværlig fridag
Minnie og Andersine er syngepiger på en teaterbåd, der på deres fridag plages af folk, der vil optræde på teaterbåden.
Hos huleboerne
Rip, Rap og Rup er vilde med Kaptajn Dristigs udsendelser, og Anders And tager dem med til Grand Canyon for at vise, at hans optagelser er fup, her møder de huleboere.
Mickeys rival
Minnie falder for en rig, charmerende fyr og efterlader Mickey Mouse kogende af jalousi, indtil han finder ud af, at Minnies nye kæreste ikke har rent mel i posen.
Anders And og Den Gyldne Hjelm
Klassisk Carl Barks-historie, hvor Anders And og ungerne må finde en gylden hjelm, der giver ejeren ret til at blive konge af Amerika, før en grum skurk finder den og bliver diktator.
Fedtmule og Agnes
Fedtmule har købt en tam løve af et cirkus, den sætter byen på den anden ende.
Et lettere tåbeligt eksperiment
Science fiction historie, hvor en raket fra Andeby får månen til at rykke nærmere jorden med det resultat, at alt bliver lettere. Det benytter Bjørnebanden sig af.
Anders And i Topform del 1
Den bedste jumbobog efter min mening, i første del Scarpas historie om balladeskolen.
Anders And i Topform del 2
Den bedste jumbobog efter min mening, i anden del Scarpas historien om den flyvende skotte og nogle ældre amerikanske historier.
Anders And og Søslangen.
Klassisk Carl Barks-historie, hvor Anders bliver slangetæmmer, men ungerne synes hellere han skal være detektiv. En tragikomisk fortælling om at gøre, hvad man virkelig vil og har lyst til fremfor hvad andre synes.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smid da gerne en kommentar, hvis du har spørgsmål - ja, endda tilføjelser er velkomne.