18. oktober 2010

Så kom den..

Anders, Benny og Egon
Jeg havde fået galt fat i, hvornår der kom en Anders And-historie, hvor Olsen Banden dukkede op. Den var her i sidste nummer - Anders And skal passe på sin onkels pengetank, men så går han ud og glemmer nøglen. Han får selveste Egon Olsen og hans bande til at hjælpe sig med at komme ind igen. Der går naturligvis kage i det, da Bjørnebanden dukker op.
Så er jeg også gjort opmærksom på, at Nordisk Film også ejes af Egmont. Ja, naturligvis, det er to af deres mærkevarer, som de nu prøver at redde sig gennem deres krise på. Bladoplaget på Anders And & Co. falder, Nordisk Film er også i krise. Der er så forsøgt med en animeret Olsen Bande-film, som jeg ikke har set. Jeg personlig tvivler på, at det ekstrasalg, som de har på, at den populære tyvebande optræder i en forglemmelig historie, holder længe. I starten er det da meget sjovt, og bevares, man får da Egon Olsens skældordsremse, da han kommer ind til sidst, og der er rødder i Barks-klassikerne, når det netop går galt, fordi en af Bjørnebanditterne ikke kan stå for svesker - men en historie mere går ikke.
Nu har Egmont også længe forsøgt at holde oplaget oppe ved at have billigt legetøj som gaver ved bladet. Måske skulle man bare lade bladet dø - så myten om det ugentlige blad kan forblive intakt. Bare sagt til overvejelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smid da gerne en kommentar, hvis du har spørgsmål - ja, endda tilføjelser er velkomne.